Tietojen kerääminen asiakaspalvelua varten

Kun ilmoitat ongelmasta asiakaspalvelun asiantuntijoille, he saattavat pyytää sinua luomaan raportin, joka sisältää tietoa käyttöjärjestelmästäsi, ja lähettämään sen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun asiantuntijat voivat myös pyytää sinua luomaan jäljitystiedoston. Jäljitystiedoston avulla voit jäljittää sovellusten komentojen prosesseja vaihe kerrallaan ja tunnistaa sovelluksen toiminnan vaiheen, jossa virhe tapahtuu.

Voidakseen tarjota parempaa tukea sovelluksen toimintaan liittyvissä ongelmissa asiakaspalvelun asiantuntijat voivat pyytää sinua muuttamaan tilapäisesti sovelluksen asetuksia vianmäärityksiä tehtäessä. Tätä varten sinun voi olla tarpeen tehdä seuraavia toimia:

Asiakaspalvelun asiantuntijat antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot näiden toimenpiteiden suorittamiseen (vaiheittaiset ohjeet, muutettavat asetukset, komentosarjat, komentorivin lisäominaisuudet, vianetsintämoduulit, erityisapuohjelmat jne.) ja ilmoittavat, mitä tietoa vianetsintätarkoituksiin kerätään. Kun laajennetut diagnostiikkatiedot on kerätty, ne tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen. Kerättyjä tietoja ei lähetetä Kasperskyyn automaattisesti.

Suosittelemme, että teet edellä kuvatut toimenpiteet vain asiakaspalvelun asiantuntijan valvonnassa ja saatuasi ohjeet niiden suorittamiseen. Jos muutat sovelluksen asetuksia itse tavoilla, joita ei ole kuvattu ohjeessa tai joita asiakaspalvelun asiantuntijat eivät suosittele, seurauksena voi olla käyttöjärjestelmän hidastuminen ja kaatumisia, tietokoneen suojaustason aleneminen sekä käsitellyn tiedon saatavuuden heikkeneminen ja eheyden vahingoittuminen.

Tässä osiossa

Järjestelmän tilaraportin luominen

Datatiedostojen lähettäminen

Näytön taltioinnin tekeminen sovellusongelman yhteydessä

Jälkitiedostojen sisältö ja tallentaminen